“O, țară tristă, plină de humor…”

Un balamuc, asta mi-e țara. Un balamuc în toată regula, cu tot soiul de personagii…

7 thoughts on ““O, țară tristă, plină de humor…”

 1. Da, basist oribil ce esti tu, da, un balamuc cu diverse personagii, din care faci parte si tu chiar daca esti la mama dracu in praznic, prin ceea ce gandesti, ce spui, ce faci. Crezi ca poti scapa de basismele oribile pe care le-ai scris (emanat) de-a lungul timpului ??? Degeaba te imbraci in piele de oaie si jelesti, ca tot un lup basist o sa ramai. Tare destept te mai crezi, si pe altii tare prosti si naivi, dar asculta ce spun, basismul o sa ramana lipit de tine toata viata ta, orice ai face si spune va fi doar o alta emanatie basista.
  Pe 29 stai acasa impreuna cu ceilalti basisti gretosi si nu veni la vot, nici o grija ca vom veni noi, ceilalti, si de data asta suntem detul de multi.

 2. Q. E. D. (quod erat demonstrandum)

  … cam asta ar fi …cand argumentele tac armele incep sa vorbeasca

  nu inteleg de ce ti-ai modificat comentariul pe care l-ai scris intr-un moment de ratacita sinceritate cu unul mult mult mai soft… pai asa nu mai are nici un rost… ca doar nu ne mangaiem unul pe altul… daca incepem sa fim draguti atunci chiar nu mai avem ce ne spune… ura e mult mai sanatoasa, asa ca nu te cenzura te rog, varsa tot …

  mergi cu Dumnezeu…

  • Domnule anonim, cunosc bine libertatea urii, totuși, noi, ca popor, trebuie să învățăm să argumentăm, înjurătura nu e o soluție… Uită-te ce a ajuns scena politică: un maidan, pe când ar trebui să fie o Poiană a lui Iocan.

 3. generatitati… generalitati … poiana lui Iocan??? pe ce lume traiesti??? ce naiba de argumenete ai adus tu??? acum te ascunzi in spatele cartilor pe care le-ai citit si rastalmacesti ce am spus eu.
  daca nu vrei dialog cu cei care au alta parere ca tine de ce ai mai postat ce ai postat ??? ce treaba mai ai tu cu politica de pe aici, de pe plaiurile mioritice??? mai esti implicat in ea ??? mai te intereseaza oare in vreun fel???
  cel mai bine pentru tine ar fi sa stai acolo in “POIANA LUI IOCAN” si sa lasi politica pe seama oamenilor reali care traiesc in lumea reala, nu in niste poienite imaginare ca a ta.
  si apropo de ura … tu esti cel care a injurat si apoi a modificat din diverse motive… eu cand urasc urasc, iar cand iubesc iubesc, asa e in viata reala, oarecum diferit de cartile dupa care te-ai pitit.

  ce am avut de spus am spus, daca tu nu vrei sa vi cu argumente, treaba ta, o poti lasa asa cum vrei.

  cam asta a fost

  mergi cu Dumnezeu

  PS: nu esti obligat sa si raspunzi daca nu simti nevoia si nici nu ai ce spune, esti liber sa faci si sa gandesti ce vrei, dar trebuie sa stii ca mai sunt si altii care gandesc si cred diferit de tine, si asta din motive intemeiate

  • Domnule dragă, poate că ai dreptate. Eu nu mai am nicio legătură cu lumea politică, jurnalistică etc din țară, și nici nu vreau să am… Este și motivul pentru care nu vreau să polemizez la modul dur cu tine – am cunoscut foarte bine lumea politică și cam știu ce-i poate pielea fiecărui personagiu, dar nu mă mai interesează. Acum sunt în Anglia și încerc să-mi croiesc un viitor pe aceste meleaguri, unde se joacă după cu totul alte reguli. Îți urez, prin urmare, mult noroc cu opțiunile tale politice și te mai aștept pe blog să discutăm despre orice altceva.

   PS Apropo, totuși, care dracu’ sunt băsismele alea oribile pe care le-am scris, că eu nu-mi aduc aminte de ele, deși am o memorie foarte bună?!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s